• Fri frakt
  • Snabb produktion
  • Fr. 500 st
tryckta etiketter på utrullad rulle

VI ÄR BOLD LABELS

Din partner när du vill trycka högkvalitativa etiketter på rulle på ett enkelt och smidigt sätt.

Vår vision är att ge alla möjlighet att på ett enkelt sätt beställa etiketter med låga minimikvantiteter, snabba leveranstider och valfri form och storlek till ett attraktivt pris. Vi tror att varje företag förtjänar etiketter av högsta kvalitet som förstärker deras varumärke.

Enkelt, snabbt och kvalitetsfokuserat – det är precis vad vi på Bold Labels strävar efter att erbjuda. Tillsammans skapar vi etiketter som sticker ut.

DÄRFÖR SKA DU VÄLJA BOLD LABELS

Etiketter för varje behov

Vårt sortiment av självhäftande etiketter är anpassat för att möta dina specifika behov, oavsett om det är för ett mindre projekt eller en större produktion. Vi vet att varje företag har unika behov, så vi har många alternativ tillgängliga för att passa just er. Du kan beställa så få som 500 etiketter för att komma igång, vilket gör oss till det idealiska valet för både start ups och etablerade varumärken.

Vi är snabba

Hos Bold Labels gillar vi att göra saker snabbt och smidigt. Vi siktar alltid på att få dina tryckta etiketter på rulle skickade från oss inom bara fem arbetsdagar. Vi vet att du har fullt upp, och vi jobbar hårt för att se till att du får dina etiketter i tid och utan krångel.

Fri form och storlek

Vi stolta över att kunna erbjuda etiketter skräddarsydda för dina unika behov. Genom att använda laserskärning kan vi skapa etiketter med exakt den form och storlek du önskar utan någon extra kostnad för stansformar. Vi förstår att varje varumärke är unikt och därför erbjuder vi anpassade etikettlösningar som hjälper ditt varumärke att sticka ut. Varför nöja sig med standardstorlekar och former när du med oss kan skapa ditt eget unika utseende.

Kvalitet, oavsett kvantitet

Vi strävar alltid efter att leverera det bästa när det gäller kvalitet på etiketter. Vi använder högkvalitativa material och avancerad tryckteknik för att säkerställa att varje etikett vi producerar är av högsta standard. Oavsett hur dina etiketter ska användas så är vår höga kvalitetsstandard konstant. Kvaliteten på dina etiketter påverkar ditt varumärke och vi gör vårt yttersta för att se till att ditt varumärke ska framstå i bästa ljus.