• Fri frakt
  • Snabb produktion
  • Fr. 500 st

Köpvillkor

1. Allmänt

Sidan administreras och underhålls av Bold Labels AB. Bolaget är registrerat i Sverige under organisationsnummer 559428-0934. Bolagets momsregistreringsnummer är SE559428093401. Vårt huvudkontor finns på Södervägen 25C, 141 36 Huddinge. Bold Labels AB benämns nedan som ”Bold Labels”.

2. Pris

Priserna på vår hemsida anges i SEK och uppdateras i realtid. Moms tillkommer. Priserna förutsätter att beställningar läggs via vår webbshop och att tryckfiler har skapats i enlighet med våra tryckinstruktioner samt skickas till oss i samband med beställning. Eventuella ändringar och justeringar debiteras enligt vår gällande prislista. Vi förbehåller oss rätten att rätta eventuella tryck- och skrivfel. Vid prisjusteringar på redan lagda order informeras kunden alltid, och du har full rätt att ändra eller annullera din beställning.

3. Betalningsalternativ

I samarbete med Ledyer erbjuder vi företagskunder fakturabetalning med 30 dagars betalningsvillkor alternativt förskottsfaktura. Leveransalternativen är post, Kivra, e-post eller e-faktura beroende på hur företaget har registrerat hur man kan ta emot fakturor.

För privatpersoner erbjuder vi Klarna Checkout. Klarna Checkout samlar alla viktiga betalsätt i en och samma lösning. Du välja mellan Swish, direktbank- och kortbetalning, faktura eller delbetalning. Notera att betalningsalternativen kan variera över tid. Du bestämmer själv vilket betalsätt du vill använda i kassan, innan du bekräftar köpet.

4. Fraktkostnad

Vi erbjuder alltid ett alternativ med fri frakt inom Sverige. Kostnad för övriga fraktalternativ beräknas automatiskt i kassan.

5. Leverans

Uppskattad produktionstid + transport med standard frakt: 7-9 arbetsdagar
Uppskattad produktionstid + transport med express frakt: 6-7 arbetsdagar

Leveranser utförs i samarbete med UPS. Notera att vi inte kan styra exakt ankomstdatum hos kunden, endast att varorna skickas från oss inom utsatt leveranstid.

Kund övertar det formella ansvaret för transporten efter att leverantören lastat godset på fraktförarens bil. Eventuella reklamationer avseende fraktskador eller saknat gods skall därför ställas av kund direkt mot transportören.

Kund ansvarar för att kontrollera godset noggrant vid mottagande. Transportskador skall senast på ankomstdagen av leveransen anmälas direkt till transportör.

6. Ansvar

Kund ansvarar själv för kvaliteten på tryckfilen som beställning baseras på och att den framställts i enlighet med Bold Labels tryckinstruktioner. Kund förklarar sig införstådd med att det kommer att föreligga skillnad i färg mellan tryckfilen visat på skärm och i tryckt form.

Föreligger fel som Bold Labels ansvarar för, åtar sig Bold Labels att, efter eget val avhjälpa felet genom reparation eller ersättningsleverans eller helt eller delvis återbetala köpeskillingen. Bold Labels ansvar till följd av fel i vara är begränsat till vad som anges i dessa allmänna försäljningsvillkor. Bolaget bär således inget direkt eller indirekt ansvar för t ex – men ej begränsat till – inkompatibilitet, leveransförseningar, skadebringande egenskaper i varorna, produktansvar, utebliven vinst, driftsavbrott, förlust av information, merarbete eller annan ekonomisk skada.

7. Ångerrätt

Då Bold Labels endast säljer specialtillverkade produkter så gäller inte ångerrätten i enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen. Skulle du däremot vara missnöjd med din vara och känner att vi inte gjort ett bra jobb ber vi dig kontakta oss snarast så gör vi vårt bästa för att rätta till situationen.

8. Force majeure

Bold Labels ansvarar inte för leverans- och produktionsförseningar pga. Force majeure eller annan omständighet, som väsentligt försvårar uppfyllelsen av avtalet eller gör den omöjlig (särskilt strejk, blockad, myndighetsföreskrift och annat oförutsett hinder), vilket ligger utanför Bold Labels ansvarsområde och som är av väsentlig betydelse för produktion eller leverans av varan, även om omständigheten inträffade hos leverantör eller underleverantör till Bold Labels eller hos transportören.

Vid hinder enligt ovan äger Bold Labels rätt att uppskjuta produktion resp. leverans under den tid hindret föreligger jämte en skälig inkörsperiod, eller gentemot kund som är näringsidkare efter eget val häva hela avtalet eller den del som ännu inte uppfyllts. En kund som är konsument äger inte kräva att Bold Labels fullgör avtalet, om omständigheten enligt ovan utgör ett hinder som Bold Labels inte kan övervinna eller om fullgörelse skulle förutsätta uppoffringar som inte är rimliga jämfört med kundens intresse av att avtalet fullgörs.

Bold Labels kommer utan dröjsmål att meddela kunden om hinder enligt denna föreskrift inträffar.

9. Ändring av villkor

Bold Labels förbehåller sig rätten att göra ändringar i villkoren när som helst i tiden. Alla ändringar av villkoren kommer att publiceras på hemsidan. Ändringar gäller från det att du har accepterat villkoren (t ex i samband köp av varor). Bold Labels rekommenderar dock att du håller dig uppdaterad på hemsidan regelbundet för att bli varse om eventuella ändringar av våra villkor.